Ψήφισμα για την απώλεια της Καθηγήτριας Μελπομένης Τσιτουρίδου

ΨΗΦΙΣΜΑ

Για την απώλεια της Μελπομένης Τσιτουρίδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΠΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια της καθηγήτριας Μελπομένης Τσιτουρίδου.

Η Μελπομένη Τσιτουρίδου υπηρέτησε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ήταν ενεργό μέλος της Ένωσής μας. Διακρίθηκε για την προσφορά της, το επιστημονικό της έργο στο πεδίο των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση και το ακαδημαϊκό της ήθος. Έχοντας τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί της, γνωρίζουμε ότι έφυγε από κοντά μας μία συνάδελφος η οποία υπηρέτησε έμπρακτα και με συνέπεια τις ύψιστες ακαδημαϊκές και ανθρωπιστικές αξίες.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΠΕ αποφάσισε:

1. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους της εκφράζοντας τα βαθιά συλλυπητήρια των μελών της ΕΤΠΕ.
  2. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον ιστότοπο της ΕΤΠΕ.
  3. Να θεσπίσει υποτροφία ύψους 3000€ στη μνήμη της για έναν/μία υποψήφιο/α διδάκτορα που εκπονεί διδακτορική διατριβή σχετικά με την ενσωμάτωση των ΤΠΕ στην προσχολική και πρώτη σχολική εκπαίδευση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΠΕ

Ο Πρόεδρος