2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ένταξη και χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, οι εργασίες του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία», που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Η/Υ και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (ΕΗΥΕΤ) του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Πατρών και την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ).

Το Συνέδριο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του ΥΠΔΒΜΘ, το παρακολούθησαν 496 σύνεδροι από όλη τη χώρα. Κατά το τριήμερο 28-30 Απριλίου που διήρκεσαν οι εργασίες του, πραγματοποιήθηκαν 151 ανακοινώσεις σε 29 συνεδρίες και εργαστήρια.

Η υψηλή ποιότητα των ανακοινώσεων, η εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη, η συμμετοχή ερευνητών από διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας, εκπαιδευτικών και φοιτητών με ενδιαφέρον για την ενσωμάτωση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διαδικασία, συνέβαλαν ώστε να αναδειχτούν σημαντικά σημεία θετικής, αλλά και αρνητικής κριτικής απέναντι σε μεθοδολογίες, εργαλεία και πρακτικές εφαρμογής των ΤΠΕ, σε όλες τις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς, τους συνέδρους και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του. Ευχαριστούν ιδιαίτερα τους συγγραφείς εργασιών και τις επιτροπές που υποστήριξαν όλη τη διαδικασία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://www.CETL.ELEMEDU.UPATRAS.gr/conference/